Contact/Kontakt

E-mail:
info@boatcleaners.nl
Telefoon:
0630155679

Taal/Sprache:  Nederlands  Duits  
algemene voorwaarden

 

  1. Als wij een boot gaan lakken doen wij dat omdat wij  geen heil meer zien in de gelcoat of omdat de klant dit vraagt.
  2. Lakken doen we in een speciale werk cabine met verwarming omdat wij geen druipers en zakkers op de boot willen zien wij gaan dus niet schilderen bij te koude temperaturen waardoor de verf teveel vloeit.
  3. Sommige polyester schepen worden steviger als er geschildert is omdat alle haarscheuren gaatjes en barsten gevuld worden met primer en lak. tevens verlengd u met een schilderbeurt de levensduur van uw schip x2.
  4. Ieder gelakt schip dient een herhalingsbeurt van romp en opbouw te ondergaan na 6 jaar om zo de boot te blijven voorzien van stevigheid door laksterkte en verlenging van levensduur.
  5. Wij willen u graag kwaliteit leveren dus hebben wij besloten niet meer te gaan schilderen buiten een verwarmde hal en omdat halhuur ten opzichte van het bedrag dat u betaalt aan manuren niet veel meer is op het eindbedrag doet u er verstandig aan hierop niet te gaan bezuinigen omdat een kleine bezuiniging dan grote kwaliteitsverliezen laat zien.
  6. Opgegeven prijzen zijn ex btw. en staan in verhouding tot de arbeid die nodig is de klus te klaren en zijn incl. materiaal en transport ( om van a naar b te reizen gedurende een bepaalde periode ).
  7. Een e-mail akkoord zien wij als een start van werkzaamheden en is vanaf dat moment na prijs afspraak bindend.
  8. Bij schade door derden aan het eindresultaat na de behandeling dus mensen die niet voor ons werken nemen wij geen verantwoording ook als het hier om de eigenaar van het schip gaat. 
  9. Als er akkoord gegeven is om de klus te gaan starten en er is een tarief afgesproken behouden wij ons het recht de opdracht af te maken waarna het tarief door de klant  dient te worden voldaan. In dit geval is een mail akkoord voor ons genoeg.

Ik begrijp deze algemene voorwaarden en werkwijze en begrijp dat als ik akkoord geef via e-mail ik akkoord ga met deze werkwijze en voorwaarden.

 

Nieuws
Momenteel geen items beschikbaar.
Portfolio