Contact/Kontakt

E-mail:
info@boatcleaners.nl
Telefoon:
0630155679

Taal/Sprache:  Nederlands  Duits  
Antifouling verwijderen

            

Na een aantal jaren van slecht schuren en ontvetten en er meerdere lagen over elkaar zijn gezet komt het voor dat de dikker geworden laag afbrokkelt en zwak word. vaak kan er dan met de vingers al iets verwijderd worden. het beste kan er dan gekozen worden om de gehele laagdikte eraf te halen. Hierna word het kale oppervlak glad geschuurd en ontvet. de keuzevariatie in zachte en harde antifouling zal ook een rol spelen maar het belangrijkste is het niet schuren en ontvetten die een kruimelige laag veroorzaken die er zelf afvalt.

            

Als er geschuurd is brengen we 3 lagen epoxy aan met tussen iedere laag een dag droogtijd. op dag 5 werken we af met een harde laag antifouling. dit arbeidsintensieve proces kunnen wij in een verwarmde hal voor u uitvoeren.
let wel dat de boot daar eerst 1 a 2 weken moet drogen en dat het onderschip osmose vrij is. uitgeharde epoxy is ondoordringbaar en maakt uw onderwaterschip vloeistofdicht vandaar de droogtijd vooraf anders zou er vocht opgesloten kunnen worden waardoor osmose versnelt kan optreden. de prijs voor dit werk hangt af van soort en grootte schip en word bepaalt aan de hand van mandagen loodshuur en materiaal.
 

 

 contact : http://www.boatcleaners.nl/contact

tarieven : http://www.boatcleaners.nl/wassen/tarieven.html

 


Nieuws
Momenteel geen items beschikbaar.
Portfolio