Get Adobe Flash player
excellent 1200

de eigenaar vroeg mij of ik tijd had. ik wist hem te vertellen dat ik per direct beschikbaar was. allereerst ging het om het totaal polijsten van het exterieur maar al gauw werd het duidelijk dat ook het teakhout een beurt kon gebruiken. ook de kuip werd even in het verhaal meegenomen. ik wil de eigenaar bij deze van harte feliciteren met het door ons behaalde resultaat.

  Bekijk »
   
elling e4

 

boot poetsen

 

deze elling hebben wij in opdracht van neptune marine shipbuilding gepolijst en voorzien
van een waslaag. de elling word in aalst bij neptunus seriematig gebouwd en in gewenste kleuren gespoten. ik heb al veel boten gepolijst maar de elling blijft altijd een prachtschip
om te doen. wat hebben de jongens van neptune weer een vakwerk afgeleverd. de elling word de laatste tijd gespoten omdat gelcoat een meer open structuur heeft. 2 componentenlak is
veel minder onderhoudsgevoelig. en kan soms ook mooier zijn in glans dat bewijst deze elling
maar weer.

  Bekijk »
   
pershing 37

deze pershing 37 is op locatie gedaan. en was weer eens iets anders dan de bavaria en princess  modellen een schip die je dus niet zo vaak tegenkomt maar wel heel erg mooi!
  Bekijk »
   
sw 9 anti-fouling

leuk klusje even een bootje in de anti-fouling blazen voor een vaste klant van mij. ook weer op locatie en de boot was goed hoog opgebokt wat belangrijk is anders heb je het behoorlijk taai onder z`on ding.
  Bekijk »
   
thompson cutlass

onderwaterschip geschuurd met korrel 60 primer aangebracht hierna koperhoudend blauw opgezet en verder gegaan door romp en opbouw te polijsten waarna het interieur werd gereinigt.

 

onbehandeld : foto 1 tm 4
          primer : foto 5 tm 8
  anti-fouling : foto 9 tm 13
  polijstwerk : foto 14 tm 20

  Bekijk »
   
bavaria 33 cruiser

project op locatie gedaan met mooi weer de regen bleef gelukkig weg.de boot was niet ouder dan 3 jaar wat ook wel te zien was na de behandeling.
  Bekijk »
   
de orion

onderwaterschip voorgeschuurd met korrel 60 en hierna behandeld
met een zilver primer waarna wij de licht rode anti-fouling hebben opgezet.

  Bekijk »
   
elling e3

dit schip is door ons gepolijst tot hoogglans en werd na dit proces voorzien van een waslaag
tevens hebben wij het dek gereinigt en gebleekt dit gehele proces werd uitgevoerd op locatie in zeeland.
  Bekijk »
   
macgregor 26 x

nieuw type zeilboot de mac gregor vanaf de aankoop datum heeft deze boot nog niet eerder een polijstmachine gezien. gelukkig werden wij gecontacteert en was redding onderweg.

  Bekijk »
   
diva 890

de diva 890 een mooi project en leuk om te doen.in opdracht van jachtmakelaar sier zeewolde

  Bekijk »
   
Chris Craft Concept 27

deze boot kreeg een behandeling zowel interieur als exterieur beide in 1 dag uitgevoerd met
het gewenste resultaat.ook weer op locatie.

  Bekijk »
   
bavaria 32

deze bavaria 32 werd op locatie in de provincie friesland door ons onder handen genomen en werd weer nieuw leven ingeblazen.hoelang wij dit werk ook doen het blijft altijd weer een genot
om te zien hoe z`on boot weer kan worden met de nodige zorg en aandacht.

  Bekijk »
   
princess 480

jachtmakelaar de valk in sneek vroeg ons deze princess 480 op te knappen.natuurlijk zeiden wij geen nee en zijn we voor de volle 100% glans gegaan ook met dit project hebben we het teakdek gelijk meegenomen wat weer een showroom shine opleverde.

  Bekijk »
   
atlantique 444

tevens was dit project in opdracht van jachtmakelaar de valk in sneek. de gelcoat was heel erg slecht omdat dit schip op zout water had gevaren. na een flinke polijstbeurt van ruim 5 dagen
geloofden de makelaar en ik onze ogen niet het was alsof het kado papiertje er net werd afgehaald een prachtige gelcoat kwam tevoorschijn en alles leek weer mogelijk.

 

  Bekijk »